Odborná deratizace a dezinsekce s příjezdem do 2 hodin od zavolání. Pro konzultaci a kalkulaci volejte 736 226 368.
Slovník pojmů

Co je HACCP
HACCP je systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů. Tento systém je dnes již povinným nástrojem pro výrobce potravin.

Kdo je deratizátor
Deratizátor je člověk, který likviduje hlodavce (deratizace) různými prostředky zejména ve skladech a prostorách obývaných, užívaných lidmi či...

Co je to deratizace
Deratizace je proces likvidace hlodavců různými prostředky. K deratizaci se používají chemické látky nebo lze použít mechanické pasti.

Co je to dezinfekce
Dezinfekce je ničení mikroorganismů pomocí chemických a fyzikálních metod.

Co je to dezinsekce
Dezinsekce je hubení škodlivého hmyzu se zaměřením se především na hmyz žijící v blízkosti lidí, někdy se však provádí preventivně v...