Co je HACCP
HACCP je systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů. Tento systém je dnes již povinným nástrojem pro výrobce potravin.
Přečíst článekKdo je deratizátor
Deratizátor je člověk, který likviduje hlodavce (deratizace) různými prostředky zejména ve skladech a prostorách obývaných, užívaných lidmi či hospodářskými zvířaty, méně pak ve volné...
Přečíst článekCo je to deratizace
Deratizace je proces likvidace hlodavců různými prostředky. K deratizaci se používají chemické látky nebo lze použít mechanické pasti.
Přečíst článekCo je to dezinfekce
Dezinfekce je ničení mikroorganismů pomocí chemických a fyzikálních metod.
Přečíst článekCo je to dezinsekce
Dezinsekce je hubení škodlivého hmyzu se zaměřením se především na hmyz žijící v blízkosti lidí, někdy se však provádí preventivně v přírodě.
Přečíst článek