
Co je HACCP
HACCP je systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů. Tento systém je dnes již povinným nástrojem pro výrobce potravin.
Přečíst článek
Kdo je deratizátor
Deratizátor je člověk, který likviduje hlodavce (deratizace) různými prostředky zejména ve skladech a prostorách obývaných, užívaných lidmi či hospodářskými zvířaty, méně pak ve volné...
Přečíst článekCo je to deratizace
Deratizace je proces likvidace hlodavců různými prostředky. K deratizaci se používají chemické látky nebo lze použít mechanické pasti.
Přečíst článekCo je to dezinfekce
Dezinfekce je ničení mikroorganismů pomocí chemických a fyzikálních metod.
Přečíst článekCo je to dezinsekce
Dezinsekce je hubení škodlivého hmyzu se zaměřením se především na hmyz žijící v blízkosti lidí, někdy se však provádí preventivně v přírodě.
Přečíst článek