Pro nezávaznou konzultaci nebo objednávku volejte 736 226 368.

HACCP

HACCP

HACCP (Hazadr Analysis and Critical Control Points) je systém stanovení kritických bodů, který pro provozovatele komerčních restaurací, restaurací firemního stravování, kaváren, bister, škol, školek a prodejen potravin vstoupil v platnost dne 1.1.2006 Nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č.852/2004 ze dne 29.dubna 2004.

Jedná se o povinnost provozovatele doložit kontrolnímu orgánu, že učinil vše v rámci prevence proti škůdcům jako jsou hlodavci (nejčastěji krysy, myši a potkani), létající hmyz a lezoucí hmyz - deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Svěřte starosti s HACCP do našich rukou 01: HACCP

Pro naše klienty máme zpracovaný a certifikovaný systém "Preventivní ochrany DDD", který obsahuje kompletní řešení nařízení EU.

Nejedná se pouze o administrativní úkon. Prostory ve vaší provozovně budou ošetřeny deratizací, dezinsekcí a dezinfekcí, pravidelně kontrolovány, monitorovány a zajištěny tak, aby případný výskyt škůdců byl okamžitě podchycen a zlikvidován. K tomu obdržíte podrobnou dokumentaci, kterou při kontrole kontrolního orgánu předložíte ke kontrole.

V případě zájmu o službu či nezávaznou konzultaci nás neváhejte kontaktovat telefonicky na 736 226 368 nebo e-mailu info@deratizace-asd.cz.

Vyrábíte nebo prodáváte potraviny? Vedete restauraci či jiné stravovací zařízení? Pak ve Vašem provozu musí být zaveden systém HACCP. Pokud ale těmto podmínkám nerozumíte, můžete se obrátit na nás a my Vám s tím pomůžeme.

Objednejte si naše služby

  • Do Vašeho provozu zavedeme systém HACCP.
  • Poskytneme kompletní poradenství k problematice HACCP a příslušným legislativním požadavkům.
  • Pomůžeme s potřebnými dokumenty a formuláři.
  • Základní informace o HACCP poskytneme zdarma.

Nabízíme individuální přístup i řešení!